Är du vår nya servicetekniker?
Vi växer och vill bli fler inom support och service.
Vi söker dig som brinner för att hjälpa andra människor med IT-relaterade frågor och som förstår vikten av att ge bra service. Du är initiativrik och har en positiv och serviceinriktad attityd. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande uppgifter, är ansvarstagande och positiv.
Krav:
• Kunskap om Officepaketet och Office 365.
• Grundläggande kunskap i Active directory.
• Grundläggande kunskaper om IT hårdvaror.
• Tidigare erfarenhet av support/helpdesk samt Onsite-roller.
• Erfarenhet av Hårdvara- nätverkskort, ljudkort, bildskärmar och kringutrustning.
• Erfarenhet av olika fjärrstyrningsverktyg.
• Erfarenhet av serva och installera kopiatorer, skrivare och displayer.
I rollen som servicetekniker kommer du arbeta med ett team på tio personer och vara stationerad på vårt huvudkontor i Sundsvall. De flesta av våra kunder finns i Västernorrland och du som tekniker kommer arbeta ute hos våra kunder och från vårt kontor.
Vad vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra servicetekniker spännande och varierade uppdrag. Det finns möjlighet att få unika certifieringar från våra partners inom IT, dokument och display.
Om oss:
Yrkesmästaren erbjuder outsourcing och helhetslösningar inom IT för små och medelstora företag. Vi hjälper dig hela vägen – från analys och rådgivning till genomförande, support och drift.
Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Skicka in ditt CV & Personliga brev till jobb@yrkesmastaren.se,
Vid frågor om om tjänsten kontakta Sebastian Nyberg, sebastian.nyberg@yrkesmastaren.se